MENU
+31(0)345 - 501 581 phone

Waarom DTS

Specialisatie 

DTS gelooft in een duidelijke filosofie: wees de beste in wat je doet. Daarom hebben we ons bewust gespecialiseerd. We willen de standaard zijn en blijven in schroeftechnieken. In ons streven naar perfectie en continuïteit staan vakmanschap, ontwikkeling  en innovatie voorop. Dit heeft ertoe geleid dat DTS inmiddels wereldmarktleider is op het gebied van schroeftechnieken. Onze unieke schroeftechnieken voor delicate producten worden wereldwijd gevraagd en gewaardeerd vanwege de hoogwaardige kwaliteit. 

Machines op maat

Wij leveren op maat gemaakte machines voor de aardappel, groente-, fruit- en champignonverwerkende industrie. Voor elke stap in het verwerkingsproces bieden wij een oplossing en alleen de hoogste norm is bij ons hoog genoeg. Onze mensen beschikken dan ook over de meest moderne productiefaciliteiten en apparatuur. Niet voor niets komen ook collega-machinefabrikanten bij ons voor speciale service en halffabrikaten. Zo voeren we voor hen bijvoorbeeld lasersnijwerk uit of leveren we losse schroefbladen.

Maximale productwinst

Bij grote productiecapaciteiten is het belangrijk om productverlies tot een minimum te beperken. Met DTS procestechnieken zorgt u ervoor dat uw product de beste behandeling krijgt. Onze machines en installaties worden zeer accuraat gebouwd. Spelingsmarges worden tot een absoluut minimum beperkt. Zo sluiten we versnijdingspunten uit en kan uw product nagenoeg zonder productbeschadiging worden verwerkt.

Schoeftechniek: de hygiënische oplossing voor intern transport

Met schroeftechniek kunnen voedselverwerkingsbedrijven definitief afscheid nemen van vervuilende en onhygiënische bandtransportsystemen. Wij bieden een hygiënische, onderhoudsvriendelijke en moderne oplossing voor intern transport. DTS heeft de schroeftransporttechnieken dusdanig ver ontwikkeld, dat ze inzetbaar zijn zonder enige vorm van productbeschadiging. Zo kunnen zelfs de meest delicate producten met zorg worden getransporteerd.