MENU
+31(0)345 - 501 581 phone

Wereldwijde service

Hoe wij ons onderscheiden van de andere spelers op de markt? Door de klant centraal te stellen. Wij zijn een dynamisch en efficiënt bedrijf en daardoor lopen we op het gebied van persoonlijke service ver vooruit. Zo staan onze monteurs klaar om klanten wereldwijd te bedienen, bouwen we onze machines in een state-of-the-art fabriek en is de kwaliteit van onze producten ongeëvenaard binnen de industrie.

Engineering

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, unieke schroeftechnieken voor delicate producten, zowel vers als IQF. Naast ons standaard leveringsprogramma, ontwerpen wij ook machines en complete lijnen op maat. We integreren persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant met de bewezen en geteste DTS technologie en expertise.

Onze focus ligt op de aardappel, champignon, groente en fruit verwerkende industrie. Daarbij streven we naar perfecte machines voor een perfect eindproduct.

Spare parts

Voor alle vragen omtrent spare parts of het bestellen hiervan, kunt u contact opnemen met info@dtsbv.nl.

Service & Onderhoud

Is er schade, storing of heeft u vragen over het onderhoud van uw machines?
Bel dan naar +31(0)345 - 501 581 of stuur een e-mail naar info@dtsbv.nl.
Onze adviseurs en monteurs staan altijd voor u klaar en zullen u zo spoedig en adequaat mogelijk van dienst zijn.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij laten het u graag zien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.