MENU
+31(0)345 - 501 581 phone

DTS  “Moving forward”

Bij DutchTecSource ontwerpen en produceren we al meer dan 30 jaar machines en complete productielijnen voor de voedselverwerkende industrie.

Missie 

DTS heeft wereldwijd een leidende rol bij het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige productieapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij stellen wij kwaliteit en innovatie voorop. 

Door nuchter Nederlands pragmatisme en ongeëvenaard vakmanschap is DTS al decennia lang een gevestigde naam en een betrouwbaar merk. Met productexcellentie in schroeftechnieken als specialisme voeden wij de aardappel-, groente- en fruitverwerkende industrie met kennis en kunde.

Passie voor processing, dat  is wat onze mensen verbindt en wat ons maakt tot een betrouwbare en bevlogen partner.  

Visie

DTS is voortdurend op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen en technieken. Wij blijven actief onderzoek doen en innoveren om ook in de toekomst continuïteit te garanderen. Wij streven naar gecontroleerde groei, versterking van het merk en behoud van de gewaardeerde kenmerken die ons maken tot wie we zijn.

Sterke partnerschappen en internationale samenwerkingen dragen bij aan een stabiele basis en een groeiend wereldwijd bereik. DTS blijft zoeken naar nieuwe toepassingsgebieden voor onze technieken.

Loyaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap zullen ook in de toekomst de fundering zijn voor onze bedrijfsvoering en leidraad voor het behalen van onze doelen. 

Zowel vandaag als morgen, de wereldwijde standaard in schroeftechnieken.