MENU
+31(0)345 - 501 581 phone
Nieuwbouw DTS

Start bouw nieuw pand

Geschreven op 22-07-2016
Nieuws: "DTS breidt uit” 
Een heugelijk feit voor DTS. De eerste paal van het nieuw te bouwen bedrijfspand is de grond in gegaan. Op het huidige terrein in Beusichem zal naast de 2 bestaande panden een gloednieuw bedrijfspand verrijzen. Het nieuwe pand zal plaats bieden aan het groeiende aantal werknemers en meer werkruimte bieden voor de doorloop van het groeiend aantal projecten.  
"Groei" 
DutchTecSource b.v groeit gestaag en om die reden is meer ruimte nodig. Sinds de oprichting in 1999 heeft DTS een constante groei doorgemaakt en is het na de verdubbeling in vloerruimte van 2013 nu tijd om wederom een uitbreiding hierin te doen. Waar de omzet en projectgrootte beiden een groei doormaken hoort daar ook meer fysieke ruimte bij. In het nieuwe pand zullen naast kantoorruimte vooral de beginstappen van ons productieproces worden ondergebracht zoals de plaatwerkerij, lasersnijder en zetterij. Dit zal naast meer fysieke werkruimte vooral een grote vooruitgang in logistiek en efficiëntie betekenen. 

Eerste paal nieuwbouw


"Moving Forward”
DTS is altijd een bedrijf geweest dat innovatie en vooruitgang hoog in het vaandel heeft staan, vandaar dat zij die filosofie ook in dit geval als leidraad willen nemen. De verantwoordelijkheid die DTS voelt in het voeren van duurzaam ondernemerschap zorgt ervoor dat zij in dit nieuwbouwproject doelbewust een klimaat neutrale omgeving voor zichzelf zullen creëren. 
Met de plaatsing van 274 nieuwe zonnepanelen zal het nieuwe bedrijfspand met daarin onder andere lasersnijapparatuur en andere bewerkingsmachines niet alleen geheel in zijn eigen energiebehoefte kunnen voorzien, het zal met 70.000 kWh per jaar zelfs bijdragen aan 50% van de totale energiebehoeften van het bedrijf. 
In aanvulling op deze toekomstvisie zal alle verlichting uit milieuvriendelijke LED verlichting bestaan. 
Speciale raamcoating zorgt ervoor dat het pand in de zomermaanden koel blijft en hierdoor een lager verbruik van airconditioning nodig heeft. In de winter zal het pand door middel van een warmtepomp met compressietechniek natuurlijke warmte gebruiken om het pand te verwarmen. Al deze onderdelen zullen bijdragen aan een verantwoorde en duurzame toekomst voor het bedrijf. 

Het pand zal later dit jaar in gebruik genomen worden.

Voor meer informatie en updates volg ons ook op YouTube of LinkedIn. 

DTS "Moving forward`

Sales contact 
Dutch Tec Source
Phone: +31(0)345 - 501 581
Email:Info@dtsbv.nl