Champignon verwerkingstechniek
Wereldmarktleider en pionier op het gebied van champignonverwerking
DTS is een belangrijke toeleverancier voor de champignonverwerkende industrie. Als marktleider zijn wij toonaangevend op het gebied van verwerkingstechnieken. Zowel gehele turn-key verwerkingslijnen als losse technieken zoals snijden, wassen, blancheren en, evacueren hebben wij in ons leveringsprogramma. Voor de versmarkt levert DTS complete waslijnen in combinatie met de bekende droogsnijmachine. Voor halfconserven, volconserven en diepvries bieden wij nagenoeg complete lijnen aan. U vindt de DTS wereldwijd en onze naam is dan ook niet voor niets een begrip in deze industrie.

Lijnen
Speciale techniek voor een uniek product

Evacueerkasten
Champignons evacueren met het batchsysteem

Evacueertorens
Evacueren: een continu proces

Wassers
Schroefwassers: geen vervuiling en slijtage

Blancheurs
Unieke technologie

Koelers
Tegenstroomtechniek

Sorteermachines
Sorteertrommels voor geblancheerde champignons

Afvulsystemen
Handmatig tot volledig geautomatiseerd

Snijmachine geblancheerd
Speciaal ontworpen techniek

Snijmachine nat-vers
Perfect resultaat

Snijmachines droog-vers
Champignon snijders

Snijmachine portobello
Unieke snijtechniek