MENU
+31(0)345 - 501 581 phone
Snijmachine nat-vers
Advies nodig? advies telefoonnummer + 31(0)345 - 501 581    advies email info@dtsbv.nl
advies nodig

Snijmachine champignons nat-vers

Perfect resultaat


  • Diepvriesindustrie
  • 100% parallel aan de steel gesneden
  • Duidelijk silhouet

De ‘nat-vers’ snijmachine is speciaal ontworpen voor de diepvriesindustrie. Bij dit ontwerp worden de verse champignons in een waterbad georiënteerd. De speciale snijkop snijdt de champignons vervolgens in schijfjes. De toegepaste snijtechniek is in principe gelijk aan de snijtechniek van de bekende droogsnijmachine. 

De champignons worden voor nagenoeg 100% parallel aan de steel gesneden. Hierdoor blijft het silhouet van de champignon duidelijk zichtbaar.

Uitgebreide mogelijkheden
  • Combinatie van meerdere snijmachines
Voorbeeldprojecten
Nat-vers snijmachine - Nat-vers snijmachine met pompsysteem. Nat-vers snijmachine - Nat-vers snijmachine met pompsysteem.

Nat-vers snijmachine

Nat-vers snijmachine met pompsysteem.
Nat-vers snijmachine - Uitvoerzijde met ontwateringsband. Nat-vers snijmachine - Uitvoerzijde met ontwateringsband.

Nat-vers snijmachine

Uitvoerzijde met ontwateringsband.
Nat-vers snijmachine. - Invoerzijde met water stroom. Nat-vers snijmachine. - Invoerzijde met water stroom.

Nat-vers snijmachine.

Invoerzijde met water stroom.
Nat-vers snijmachine - Voor het nat snijden van verse champignons. Nat-vers snijmachine - Voor het nat snijden van verse champignons.

Nat-vers snijmachine

Voor het nat snijden van verse champignons.
Nat-vers snijmachine - Invoerzijde Nat-vers snijmachine - Invoerzijde

Nat-vers snijmachine

Invoerzijde
Productielijn - Productielijn met 6 nat- vers snijmachines naast elkaar Productielijn - Productielijn met 6 nat- vers snijmachines naast elkaar

Productielijn

Productielijn met 6 nat- vers snijmachines naast elkaar
Resultaat - Nat- vers snijmachine Resultaat - Nat- vers snijmachine

Resultaat

Nat- vers snijmachine